English

Eriks Gondolen

Vi vågar påstå att vår restaurang vid Slussen på Södermalm har något för alla. En matsal med bord för 2 till 12 gäster med en hänförande utsikt över Söders takåsar. Den svävande Gondolen med bord för 2 till 6 gäster med utsikt över både Mälaren och Saltsjön. Affärslunch måndag till fredag. Lunch eller middag vid långbordet för upp till 16 gäster i vår bistro Köket. En levande cocktailbar med förstklassiga cocktails, drinkar och skön musik. Det privata Kungarummet med plats för 30 gäster, med utsikt över Skeppsbron, Djurgårdsfärjorna och Skeppsholmen. Den stora Redarsalen som rymmer ända upp till 80 gäster med panorama över Gamla stan och Kastellholmen.

Konferensrummet Drottning Kristina högst uppe på taket med sittande konferensmöjlighet för upp till 24 gäster. Ett extra plus för den stora terrassen i direkt anslutning till konferensrummet. Gondolens Gastronomi med matlagningskurser och vinprovningar för upp till 16 gäster.
Och just nu Slussenbygget från första parkett. En ny utsikt varje dag.

Välkommen!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Gondolens nyhetsbrev och få uppdateringar kring våra nyheter och luncherbjudanden.





Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!

(16/9-20/9)

Dagens Husman - Homely Fare 145:-

Måndag/Monday
Glaserad högrev, pico de gallo, bönor och koriander
Glaced chuck roll, pico de gallo. beans and cilantro

Tisdag/Tuesday
Kokt torsk, ärtor och äggsås
Boiled cod, peas and eggsauce

Onsdag/Wednesday
Baconlindad viltfärslimpa, pressgurka, lingon, enbärgräddsås och kokt potatis
Bacon wrapped wild game meatloaf, pickled cucumber, lingonberries, juniper cream sauce and boiled potatos

Torsdag/Thursday
Sej- och blåmusselfrikassé, morot, spetskål, aioli och dill
Saithe- and mussels fricassee, carrot, point cabbage, aioli and dill

Fredag/Friday
Helstekt ryggbiff, rostad paprika, brysselkål, pepparsås och friterad potatis
Roast of beef sirloin, roasted bell pepper, brussel sprouts, pepper sauce and deep fried potatos

Vegetariskt - Vegetarian 145:-
Svamprisotto, zucchini, rostad mandel och bakad vitlök
Mushroom risotto, zucchini, roasted almond and baked garlic

Sallad - Salad 145:-
Gurka- och myntasallad, marinerade grönsaker, mungbönor och fetaost. Serveras med plockat anklår eller grillad lax
Cucumber- and mint salad, marinated vegetables, mungbeans and feta cheese. Served with deplumated duck thigh or grilled salmon

Lallerstedts Redarlunch 395:-
Lallerstedt's Ship owner's Lunch

Förrätt
Starter

Grönsallad med gulbetor, parmesan, mynta, pistage, dill, citron och smörstekta krutonger
Green salad with yellow beets, parmesan, mint pistachio, dill lemon and butterfried croutons

eller
or

Toast Skagen med forellrom
Shrimp mayonnaise with buttered toast and trout roe

eller
or

Steak tartare ”De Ville” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap och gröna blad
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard and green leaves

Varmrätt
Main course

Gondolens fisk- och skaldjursgryta, aioli och krutonger
Gondolens fish and shellfish casserole with aioli and croutons

eller
or

Köttmacka; grillad svensk flankstek, gurkrelish, aioli, äggula, pepparrot och friterad lök
Steak sandwich; grilled Swedish flank steak, cucumber relish, aioli, egg yolk, horseradish and deep fried onion

eller
or

Kryddstekt lammrack med kantareller, schalottenlökspuré, grillad paprika, zucchini och lammsky
Herb fried lamb rack with chanterelles, shallot puree, grilled bell pepper, zuccini and lamb gravy

Kaffe & Bakverk
Coffee and pastry

Inklusive 1 gl vin rött/vitt

Förrätter - Starters

Grönsallad med gulbetor, parmesan, mynta, pistage, dill, citron och smörstekta krutonger 145:-
Green salad with yellow beets, parmesan, mint, pistachio, dill, lemon and butterfried croutons

Toast Skagen med forellrom 175:-
Shrimp mayonnaise with buttered toast and trout roe

40 g löjrom från Bottenviken med rödlök, crème fraiche, citron och smörstekt toast 265:-
Bleak roe from Bothnian bay with red onion, crème fraiche, lemon and buttered toast

Kräftsoppa med konjak, gravad Hjälmargös, krondillsmajonnäs och blekselleri 165:-
Crayfish soup with cognac, cured pike perch from Hjälmaren, dill mayonnaise and celery

Steak tartare ”DeVille” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap och gröna blad 175:-
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard and green leaves

Varmrätter - Main Courses

Gondolens fisk- och skaldjursgryta, aioli och krutonger 260:-
Gondolens fish and shellfish casserole with aioli and croutons

Bakad röding med fänkål, lättrökt kammussla, höstäpple, jordärtskocka och olivolja 295:-
Baked char with fennel, lightly smoked scallop, autumn apple, jerusalem artichoke and olive oil

Köttmacka; grillad svensk flankstek, gurkrelish, aioli, äggula, pepparrot och friterad lök 195:-
Steak sandwich; grilled Swedish flank steak, cucumber relish, aioli, egg yolk, horseradish and deep fried onion

Steak tartare ”DeVille” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap, gröna blad och pommes frites 275:-
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard, green leaves and french fries

Kryddstekt lammrack med kantareller, schalottenlökspuré, grillad paprika, zucchini och lammsky 295:-
Herb fried lamb rack with chanterelles, shallot puree, grilled bell pepper, zuccini and lamb gravy

Grillad och rödvinsglaserad svensk entrecôte med caesarsallad, bakad vitlök, majrova, parmesanost och friterad potatis 375:-
Grilled and red wine glazed Swedish entrecôte with caesar salad, baked garlic, turnip, parmesan cheese and deep fried potatoes

Desserter - Desserts

Chokladcrème med havtornssorbet, rårörda havtorn, brownie och hasselnötter 120:-
Chocolate creme with sea buckthorne sorbet, preserved uncooked sea buckthorn, brownie and hazelnut

Vaniljtartelette med äpplegelé, äppelsorbet, äppelkräm och äppelchips 125:-
Vanilla tartelette with apple jelly, apple sorbet, apple cream and apple chips

A la Carte

För förbeställning till 8 personer eller fler, välj från menyförslagen

Förrätter - Starters

Grönsallad med gulbetor, parmesan, mynta, pistage, dill, citron och smörstekta krutonger 145:-
Green salad with yellow beets, parmesan, mint, pistachio, dill, lemon and butterfried croutons

Toast Skagen med forellrom 175:-
Shrimp mayonnaise with buttered toast and trout roe

Löjrom från Bottenviken med toast, rödlök, crème fraiche och citron 40gr./255:-
Bleak roe from Bothnia bay with toast, red onion, crème fraiche and lemon

Halv hummer med pepparrot, majonnäs och citron 220:-
Half lobster with horseradish, mayonnaise and lemon

Kräftsoppa med konjak, gravad Hjälmargös, krondillsmajonnäs och blekselleri 165:-
Crayfish soup with cognac, cured pike perch from Hjälmaren, dill mayonnaise and celery

Rillette på confiterad Bjärekyckling och Madeira med stekt svamp, vispat krassesmör och lök 165:-
Rilette of confited "Bjäre"chicken and Madeira with fried mushrooms, whipped watercress butter and onion

Steak tartare ”DeVille” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap och gröna blad 175:-
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard and green leaves

Skaldjur - Shellfish
½ Krabba 110:-
½ Crab
Räkor 125:-
Shrimps
Ostron 35:-/st
Oysters

Skaldjursplateau - Shellfish plateau 595:-
½ Hummer, ½ Krabba, 2 Ostron, Räkor, ett halvt ben av Kamtjatkakrabba
½ Lobster, ½ Crab, 2 Oysters, Shrimps, half leg of Kamtjatka crab

Varmrätter - Main Courses

Grillad blomkål och broccoli med höstsvamp, tryffel, syltad grön tomat, krasse och smörsås 285:-
Grilled cauliflower and broccoli with autumn mushrooms, truffle, pickled green tomato, cress and butter sauce

Gondolens fisk- och skaldjursgryta, aioli och krutonger 275:-
Gondolens fish and shellfish casserole, aioli and croutons

Bakad röding med fänkål, lättrökt kammussla, höstäpple, jordärtskocka och olivolja 325:-
Baked char with fennel, lightly smoked scallop, autumn apple, jerusalem artichoke and olive oil

Grillad torskrygg med hummersås, bakad lök, svarta oliver, pancetta, spenat och parmesancrème 345:-
Grilled cod with lobster sauce, baked onions, black olives, pancetta, spinach and parmesan cream

Steak tartare ”DeVille” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap, gröna blad och pommes frites 275:-
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard, green leaves and french fries

Kryddstekt lammrack med kantareller, schalottenlökspuré, grillad paprika, zucchini och lammsky 345:-
Spiced lamb rack with chanterelles, shallot purée, grilled peppers, zucchini and lamb gravy

Rådjursstek med rostad palsternacka, konjaksglaserat päron, stuvad vitkål, ramslökskapris och tryffel 375:-
Roast of venison with roasted parsnip, cognac glazed pears, creamed white cabbage, ramson seeds and truffle

Grillad och rödvinsglaserad svensk entrecôte med bakad vitlök, majrovor, parmesanost, sardellmajonnäs och friterad potatis 375:-
Grilled and redwine glaced swedish ribeye with baked garlic, turnip, parmesan cheese, anchovy mayonnaise and fried potatos

Gondolens Säsongsmeny 595:-
Menu of the season

Kräftsoppa med konjak, gravad Hjälmargös, krondillsmajonnäs och blekselleri
Crayfish soup with cognac, cured pike perch from Hjälmaren, dill mayonnaise and celery

Rådjursstek med rostad palsternacka, konjaksglaserat päron, stuvad vitkål, ramslökskapris och tryffel
Roast of venison with roasted parsnip, cognac glazed pears, creamed white cabbage, ramson seeds and truffle

Vaniljtartelette med äpplegelé, äppelsorbet, äppelkräm och äppelchips
Vanilla tartelette with apple jelly, apple sorbet, apple cream and apple chips

Desserter - Desserts

Tarte tatin med vaniljglass, 2-3 personer 245:-
Tarte tatin with vanilla ice cream, 2-3 persons

Vaniljtartelette med äpplegelé, äppelsorbet, äppelkräm och äppelchips 125:-
Vanilla tartelette with apple jelly, apple sorbet, apple cream and apple chips

Chokladcrème med havtornssorbet, rårörda havtorn, brownie och hasselnötter 120:-
Chocolate creme with sea buckthorne sorbet, preserved uncooked sea buckthorn, brownie and hazelnut

Citron- och mazarintårta med hallonmaränger, hallonsorbet och rostad mandel 120:-
Lemon- and mazarin cake with raspberry meringue, raspberry sorbet and roasted almonds

Crème brûlée med bär 115:-
Crème brûlée with berries

Hjortron med vaniljglass och mandelflarn 145:-
Cloudberries with vanilla ice cream and almond flakes

Snacks

Syltade gröna tomater, smetana, honung 65:-
Pickled green tomatoes, smetana, honey

Grönsallad 55:-
Green salad

Marinerade oliver 45:-
Marinated olives

Mandelpotatischips 35:-
Almond potato chips

Pommes frites, aioli 55:-
French fries, aioli

Svampkroketter 65:-
Mushroom croquettes

Kvällens chark 95:-
Charcuteries

Rådjurskorv, parmesan, tryffel 95:-
Venison sausage, parmesan, truffle

Förrätter-Starters

Sallad 145:-
Gulbetor, parmesan, mynta, pistage, dill, citron
Salad with yellow beets, parmesan, mint, pistachio, dill, lemon

Toast Skagen 165:-
forellrom, citron
Shrimp mayonnaise, buttered toast, trout roe, lemon

Löjrom från Bottenviken 130:-
rödlök, crème fraiche, potatischips, krasse
Bleak roe from Botnian bay, red onion, crème fraiche, potato chips, cress

Kräftsoppa med cognac 160:-
gravad Hjälmargös, krondillsmajonnäs, blekselleri
Crayfish soup with cognac, cured "Hjälmar"pike-perch, dill mayonnaise, celery

Rillette på confiterat kycklinglår 145:-
vispat krassesmör, svamp, lök
Rillette of confited chicken thigh, wipped cress butter, mushroom, onion

Steak tartar ”DeVille” 165:-
schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap, gröna blad
Steak tartare "De Ville", shallot, parsley, capers, dijon mustard, green leaves*

Varmrätter-Main courses

Grillad blomkål och broccoli 255:-
höstsvamp, tryffel, syltad grön tomat, krasse, smörsås
Grilled cauliflower and broccoli, trouffle, pickled green tomato, cress, butter sauce

Bakad röding 265:-
fänkål, lättrökt kammussla, höstäpple, jordärtskocka
Baked char, fennel, lightly smoked scallop, autumn apple, jerusalem artichoke

Steak tartar ”DeVille” 245:-
schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap, gröna blad, pommes frites
Steak tartare "De Ville", shallot, parsley, capers, dijon mustard, green leaves, french fries

Kryddstekt lammrack 285:-
kantareller, schalottenlökspuré, grillad paprika, zucchini, lammsky
Spiced lamb rack, chanterelles, shallot purée, grilled peppers, zucchini, lamb gravy

Rådjursstek 325:-
palsternacka, konjaksglaserat päron, stuvad vitkål, ramslökskapris, tryffel
Roast of venison, parsnip, cognac glazed pears, creamed white cabbage, ramson seeds, truffle

Att dela-To share

tillagning ca 40 min
preparing time 40 min

Svensk entrecôte (500g) 595:-
Swedish rib eye

Grillad torskrygg (350g) 495:-
Grilled cod loin

Serveras med: Caesarsallad, bakad vitlök, majrova, parmesanost och friterad potatis
Served with: Caesar salad, baked garlic, turnip, parmesan cheese and deep fried potatoes

eller/or

Grönsallad, syltade tomater, råstekt blomkål, broccoli och smörsås
Green salad, pickled tomatoes, fried cauliflower, broccoli and butter sauce

Gondolens klassiker

Räkmackan 165:-
Shrimpsandwich

Fisk- och skaldjursgrytan 260:-
Fish- and shellfish casserole

Köttmackan 195:-
Steak sandwich

Kvällens husman 155:-
Tonights homely dish

Skaldjur-Shellfish

Ostron 35:-/st
Oysters

Halv krabba 110:-
Half a crab

Räkor 125:-
Shrimps

Halv hummer 220:-
Half a lobster

Skaldjursplateau 595:-
Shellfish plateau

Desserter-Desserts

Franska ostar, 3 bitar 120:-
French cheeses, 3 varieties

Tarte tatin 2–3 personer 245:- vaniljglass Tarte tatin 2-3 persons with vanilla icecream

Chokladcrème 120:-
havtornssorbet, rårörda havtorn, brownie, hasselnötter
Chocolate creme, sea buckthorne sorbet, preserved uncooked sea buckthorn, brownie, hazelnut

Hjortron 145:-
vaniljglass, mandelflarn
Cloudberries, vanilla ice cream, almond chavings

Vaniljtartalette 125:-
äppelgelé, äppelsorbet, äppelkräm, äppelchips
Vanilla tartelette with apple jelly, apple sorbet, apple cream and apple chips

Crème brûlée 115:-
Crème brûlée

Chokladtryffel 30:-
Chocolat trouffle

Dessa priser gäller endast vid förbeställning och när samtliga i sällskapet väljer samma meny. För beställning till 8 personer eller fler väljer alla samma alternativ. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.
These prices are good if all in the party are choosing the same menu. If the party contains more than 8 people, please choose the same alternative. Dessa priser är inkl. moms/all prices incl.

Gondolens säsongsmeny 585:-

(Gäller till och med 16/10 2019)

Kräftsoppa med konjak, gravad Hjälmargös, krondillsmajonnäs och blekselleri
Crayfish soup with cognac, cured pike perch from Hjälmaren, dill mayonnaise and celery

Vinförslag
2017 Life from Stone Sauvignon Blanc, Springfield Estate, Robertson, Sydafrika 550:-
2015 Pouilly Fuissé Tête de Cru, Château Fuissé, Maconnais, Frankrike 755:-

Rådjursstek med rostad palsternacka, konjaksglaserat päron, stuvad vitkål, ramslökskapris och tryffel
Roast of venison with roasted parsnip, cognac glazed pears, creamed white cabbage, ramson seeds and truffle

Vinförslag
2016 Langhe Nebbiolo A Mont, Paolo Conterno, Piemonte, Italien 560:-
2016 Les Terrasses Vinyes Velles, Alvaro Palacios, Priorat, Spanien 850:-

Vaniljtartelette med äpplegelé, äppelsorbet, äppelkräm och äppelchips
Vanilla tartelette with apple jelly, apple sorbet, apple cream and apple chips

Vinförslag
2016 Sauternes, Château Fontaine, Sauternes, Frankrike 495:-
2017 Riesling Auslese, Schloss Gobelsburg, Wachau, Österrike 525:-

Gondolens redarmeny 610:-

(Gäller till och med 6/11 2019)

Steak tartare ”DeVille” med schalottenlök, persilja, kapris, dijonsenap och gröna blad
Steak tartare "De Ville" with shallot, parsley, capers, dijon mustard and green leaves

Vinförslag
2016 Dolcetto Bric del Salto, Sottimano, Piemonte, Italien 495:-
2016 Vinum Optimum Pinot Noir, Rabl, Kamptal, Österrike 545:-

Bakad röding med fänkål, lättrökt kammussla, höstäpple, jordärtskocka och olivolja
Baked char with fennel, lightly smoked scallop, autumn apple, jerusalem artichoke and olive oil

Vinförslag
2017 Wild Yeast Chardonnay Springfield Estate, Robertson, Sydafrika 575:-
2016 Karia Chardonnay Stag’s Leap Wine Cellar, Napa Valley, USA 795:-

Chokladcrème med havtornssorbet, rårörda havtorn, brownie och hasselnötter
Chocolate creme with sea buckthorne sorbet, preserved uncooked sea buckthorn, brownie and hazelnut

Vinförslag
2015 Moscatel de Setúbal,J.P. Vinhos, Setúbal, Portugal 695:-
S/A Antique Muscat, Yalumba, South Australia, Australien 425:-

Meny Gondolen 555:-

(Gäller till och med 25/9 2019)

Toast Skagen med forellrom
Toast with shrimp in dill mayonnaise with trout roe

Vinförslag
2017 Kamptal Grüner Veltliner, Weingut Loimer, Kamptal, Österrike 495:-
2017 Sancerre Blanc, Pascal Jolivet, Loire, Frankrike 595:-

Kryddstekt lammrack med kantareller, schalottenlökspuré, grillad paprika, zucchini och lammsky
Spiced lamb rack with chanterelles, shallot purée, grilled peppers, zucchini and lamb gravy

Vinförslag
2015 Gigondas Aux Lieux Dits, Domaine Santa Duc, Rhône, Frankrike 750:-
2016 Emilio Moro, Bodegas Emilio Moro, Ribera Del Duero, Spanien 675:-

Citron- och mazarintårta med hallonmaränger, hallonsorbet och rostad mandel
Lemon- and mazarin cake with raspberry meringue, raspberry sorbet and roasted almonds

Vinförslag
2017 Riesling Auslese, Schloss Gobelsburg, Wachau, Österrike 525:-
2013 Blue Label 5 Puttonyos, Royal Tokaji Wine Company, Tokaj, Ungern 575:-

Baren

Cocktailbaren ligger ute i själva Gondolen 38 meter över havet och har en makalös utsikt över Stockholm. Här finns 52 sittplatser och utrymme för ytterligare minglande gäster när festlusten sätter in. I Baren turas ett halvdussin av stans bästa bartendrar om att erbjuda goda drinkar, källarsval öl, bra vin eller friska fruktdrinkar.

Se vår drinklista>>>

Matsalen

Matsalen är restaurangens mittpunkt och hjärta, där 120 gäster kan njuta av en hänförande utsikt Söders takåsar, stadshuset och Mälaren. I Matsalen erbjuds en klassisk meny kombinerad med modern gastronomi av en personal som ger restaurangen en personlig prägel.
Boka bord>>>

Köket

är restaurangen i restaurangen. Ett vitkaklat rum beläget alldeles bredvid kockar och kallskänkor. Dryga 40 sittplatser inklusive ”långbordet: ett gammalt slagbord med plats för 16 gäster.

Rätter i storlekarna ”smått”, ”mellan” och ”stort”. ”Smått” orkar du äta flera av och ”stort” passar att dela med övriga vid bordet. Dessutom skaldjur och Gondolens klassiker. KÖKET!

Nu kan du också boka KÖKET online under boka bord.

Festvåningar

Festvåningen Redarsalen har plats för 80 personer och har panoramautsikt över Gamla stan och Stockholms inlopp. För mindre sällskap finns Kungarummet med plats för 30 gäster och med en unik utsikt över Saltsjön och Skeppsholmen.

För att boka våra festvåningar ring 08-641 70 90
eller skicka en förfrågan Klicka här

TAKET...

Vi har stängt för säsongen och öppnar åter upp i slutet av maj 2020.

Vi vill tacka alla våra trogna gäster för i år och hoppas på ett återseende nästa vår.

Det finns fortfarande möjlighet att gå upp på vårt tak och ta del av vår fantastiska utsikt.

TAKET är vår sommarrestaurang och bar som ligger precis där; på TAKET, en trappa upp från Eriks Gondolen och 33 meter ovanför slussen. Med vidunderlig utsikt ut över Stadshuset, Gamla Stan, Gröna Lund, Saltsjön, Mälaren, Stomatolskylten och det spännande Slussenbygget.

Onlinebokning – Eriks Gondolen

Lunch
Måndag - Fredag 11.30-14.30
Bokningar gjorda för lunch disponerar bordet i 75 minuter.

Middag
Måndag 17.00 - 23.00
Tisdag - Fredag 17.00 - 01.00
Lördag 16.00-01.00
Bokningar gjord för middag disponerar bordet i 2,5 timmar.

För sällskap över 8 personer ring restaurangen.

Telefon 08-641 70 90.

VIKTIGT

Följ instruktionerna ända fram till och med "Bekräfta bokning". Läs också igenom Viktig restauranginformation och godkänn villkoren. Det finns ingen bokning om ni inte har erhållit en bekräftelse via sms och/eller e-post.

Julbord på Eriks Gondolen

Vi står beredda för att ta emot era bokningar och förfrågningar, ring oss på 08-641 70 90 eller boka online.

Vi lägger inte ut alla bord för online-bokning. För sällskap över 16 personer eller du hittar inte ett datum som passar ring restaurangen 08-641 70 90.

Förra året hade vi över 13 000 gäster som åt vårt klassiska traditionella julbord. I år hoppas vi på minst lika många.

Julbordet på Eriks Gondolen serveras mellan den 25:e november och 22:a december.

Våra sittningstider är:
Måndag-fredag
1:a sittningen kl. 11.30-14.30
2:a sittningen kl. 15.30-18.30
3:e sittningen kl. 19.30-01.00

Lördag
1:a sittningen kl. 12.00-14.30
2:a sittningen kl. 15.30-18.30
3:e sittningen kl. 19.30-01.00

Söndag
1:a sittningen kl. 14.00-17.00
2:a sittningen kl. 18.00-21.00

Julbordspris 725:-

Om Ni är ett större sällskap rekommenderar vi att Ni använder entrén över Mosebacke.

Öppettider

Baren
Måndag 11.30-23.00
Tisdag-Fredag 11.30-01.00
Lördag 16.00-01.00

Lunch
Måndag - Fredag 11.30-14.30

Middag
Måndag 17.00 - 23.00
Tisdag - Fredag 17.00 - 01.00
Lördag 16.00-01.00

Mötesrummet - Drottning Kristina

De som väljer att åka till Gondolen får ett mötesrum med sensationell utsikt. Du blickar ut över Saltsjön och Mälaren, beroende på vart du vänder dig. En bättre plats för att uppnå helikopterperspektiv i verksamheten är svårt att finna.

Rummet passar så klart utmärkt även till fester, privata middagar eller luncher.

Pris: ex 25% moms
Heldag 9.00 – 17.00, 6700:- Halvdag 9.00 – 12.00 eller 13.00 – 17.00, 5025:- kväll 17.30 – 01.00, 4875:-

Max antal: 24 pers

Utrustning:

Konferensrummet är utrustat med storbildsskärm 65 tum för uppkoppling mot din laptop, bredband (fast och trådlöst), blädderblock, whiteboard, block, pennor, samt fruktkorg och mineralvatten. Givetvis ordnar vi annan utrustning om Ni behöver.

Konferenspaket:

Förmiddagskaffe med smörgås eller kaka Lunchvarmrätt med lättöl eller mineralvatten och kaffe Eftermiddagskaffe med kaka Pris: 280:- ex moms

Skicka en förfrågan Klicka här

Gondolens Gastronomi

Här njuter du av maten, men framför allt lär du dig hur den tillagas. Du får också kunskaper i vinprovning, cocktails och drinkar i vårt gourmetkök högst upp på taket.

I Gastronomin kan vi ta emot upp till 16 personer. Kontakta oss så syr vi ihop dina önskningar i matlagnings- eller vinprovningskonsten.

Skicka en förfrågan Klicka här

Kontakt

Eriks Gondolen – Södermalm
Stadsgården 6, Box 151 55, 104 65 Stockholm
Telefon: 08-641 70 90

E-post: [email protected]