English

Eriks Gondolen

Vintermeny tre rätter 450:-
Erbjudandet gäller mellan 7/1 och 28/2, måndag-fredag. Bokar gör du i bokningsformuläret och väljer Vintermeny 450.

FÖRRÄTTER / STARTERS
Bakad kronärtskocka med grönkål, Brillat Savarin, gröna oliver och citron
Baked artichoke with kale, Brillat Savarin, green olives and lemon

Smørrebrød med kycklingleverpastej, portvin, picklade krusbär, bacon och champinjon
"Smørre"- sandwich with chicken liver pate, port wine, pickled gooseberries, bacon and champignon

Toast Skagen med forellrom
Shrimp mayonnaise with buttered toast and trout roe

VARMRÄTTER / MAINCOURSES
Svamp med stekt ägg, friterad broccoli, krossad potatis, saltad citron och smörsås
Mushrooms with fried egg, deep fried broccoli, salted lemon, butter sauce and winter truffle

Bakad lax med hummercrème, vinägerkokt fläsk, bönor och blåmusselbuljong
Baked salmon with lobster cream, vinegar cooked pork, beans and blue mussel broth

Wallenbergare med ärtor, lingon, brynt smör och potatispuré
”Wallenbergare” with potato puree, lingonberries, green peas and browned butter

DESSERTER / DESSERTS
Fransk ost med fikonmarmelad och Gondolens knäckebröd
French cheese with fig marmalade and Gondolens crispbread

Crème brûlée
Crème brûlée

Gondolens godisbricka; konditorns val av sötsaker
”Gondolens” candy tray; the confectioner´s choice of sweets

Tre rätter 450:- pp
Tre rätter plus ostservering 495:- pp
Three dishes 450:- pp, Three dishes plus cheese 495:- pp

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Gondolens nyhetsbrev och få uppdateringar kring våra nyheter och luncherbjudanden.





Tack för att du anmälde dig till nyhetsbrevet!